ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ο Τρελαντώνης» περιοδεύει

ο-τρελαντώνης-περιοδεύει-756863

Το αγαπημένο έργο της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στην «Εξωραϊστική»

Το διαχρονικό έργο της Πηνελόπης Δέλτα «Ο Τρελαντώνης» παρουσιάζεται στο Σινέ Εξωραϊστική στον Βόλο το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 7:30μ.μ. και 9.30μ.μ., από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης. Το έργο της Πηνελόπης Δέλτα ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή της Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία της Ανδρονίκης Μαλακόζη και, σε μια δύσκολη εποχή, έρχεται να διασκεδάσει, να θυμίσει αλλά και να διδάξει μέσα από τις καλοκαιρινές διακοπές μιας παρέας παιδιών.

Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη, παρέα με τις αδερφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά – χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα- και τον μικρό αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας, όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπεια τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας. Σε μια άλλη εποχή, με άλλες συνήθειες μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Μαλακόζη, διασκευή – στίχους από την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, χορογραφίες του Χρήστου Μυλωνά, σκηνικά – κοστούμια από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Θεοδουλίδου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αναστασία Μαυροπούλου, Χρήστος Μυλωνάς, Βλάσσης Παπακωνσταντίνου, Μαρία Προδρόμου και Σωτηρία Σακαλάκη.

Σημείωση: Θα τηρηθούν όλοι προβλεπόμενοι κανονισμοί ασφαλείας.

Προπώληση με μειωμένη τιμή στο ταμείο του κινηματογράφου, τηλέφωνο 24210 30303. Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου