ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάζεται «Η ημέρα της εξόδου»

παρουσιάζεται-η-ημέρα-της-εξόδου-9764

To νέο βιβλίο της Χρύσας Μαρδάκη παρουσιάζεται αύριο στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευξεινούπολης

Το βιβλίο της Χρύσας Μαρδάκη «Η ημέρα της εξόδου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Carpe Librum, παρουσιάζεται αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευξεινούπολης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Βάσω Γκάτση, καθηγήτρια φιλόλογος, Μαρία Ρούσσα, καθηγήτρια φιλόλογος και η Φωτεινή Σαρακατσάνου – Μακρή, μέλος της Λέσχης Ιστορίας Λόγου και Τέχνης. Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει ο Δημήτρης Τσούτσας, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού. Την μουσική επιμέλεια έχει η Μπέττυ Κοντζιαπαναγιώτη, με τη συμμετοχή της Φρόσως Γαρδικλή στο πιάνο, του Δημήτρη Κατσαούνη στο μπουζούκι και του Στέργιου Μπουκουβάλα στην κιθάρα. Στα οπτικοακουστικά μέσα ο Κώστας Κολώνης.

Η Χρύσα Μαρδάκη γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας. Εργάστηκε ως καθηγήτρια κοινωνιολόγος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διετέλεσε υποδιευθύντρια και διευθύντρια στο Γενικό Λύκειο Αλμυρού.

Το 2014 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τον τίτλο: «Λίγο πιο πάνω από τον Παγασητικό, λίγο πιο κάτω από την Οθρη».

Το 2016 εκδόθηκε η δεύτερη ποιητική της συλλογή με τίτλο: «Οσα ξέρω για τους ανθρώπους», ενώ το 2018 εξέδωσε «Το Περιβόλι της Ελληνικής Μυθολογίας», συλλογή παιδικών ποιημάτων, για την οποία, απέσπασε, σε διαγωνισμό παιδικής λογοτεχνίας, τον έπαινο της «Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς» το 2017.

Εχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς ποίησης και έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα με ποίηση και πεζό λόγο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου