ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικό θέαμα και χιούμορ στο Lab Αrt

μουσικό-θέαμα-και-χιούμορ-στο-lab-αrt-226864

Οι θρυλικοί Tiger Lillies από την Αγγλία εμφανίζονται σήμερα στο Lab Αrt

Το αειθαλές τρίο του καμπαρέ μουσικού θεάτρου, οι θρυλικοί Tiger Lillies από την Αγγλία, γιορτάζουν 30 χρόνια δημιουργίας και εμφανίζονται σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 22.00 στο Lab Αrt Βόλου στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Ωδή στο παράδοξο, πολύχρωμο και σκοτεινό μαζί σκηνικό που επενδύουν ηχητικά τρία άτομα με τραγούδι και όργανα επί σκηνής.

Η οξυδέρκεια και το μαύρο χιούμορ συναντούν την καμπαρέ αισθητική και τις μελωδικές φαλτσέτες, με τους οι Tiger Lillies να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, στον δικό τους κόσμο που είναι αλλόκοτος και μεταβαλλόμενος, με στιγμές βαθιάς θλίψης, αστείων και απέραντης ομορφιάς.

Το μοναδικό τρίο όπερας του δρόμου δεν σταματά να περιοδεύει στον κόσμο, δίνοντας συναυλίες και παραστάσεις και ξετυλίγοντας ιστορίες από κάθε απαγορευμένη πτυχή της ζωής, που ελάχιστοι πλέον αγγίζουν. Ο χαρισματικός ηγέτης τους, με φωνή σαν καταρράκτη συναισθημάτων, δίνει το βασικό στίγμα με τη συγκλονιστική ερμηνεία του.

Οι ίδιοι έχουν περιγράψει τον ήχο τους ως πανκ καμπαρέ, αντλώντας έμπνευση από τη μακάβρια μαγεία του προπολεμικού Βερολίνου, που ακουμπά την άγρια πλευρά του πανκ ή ιδιόρρυθμου μιούζικαλ.

Οι πόρτες για τη μουσική βραδιά ανοίγουν στις 21:00 και η ώρα έναρξης είναι 22:00.

Εarly εκπτωτικά εισιτήρια 15 ευρώ, τα 100 πρώτα, γενική προπώληση 18 ευρώ, ταμείο 20 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots σε Βόλο και όλη την Ελλάδα, Illusion RT Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος και στα καταστήματα WIND στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου