ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμβληματικό εικαστικό «Requiem»

εμβληματικό-εικαστικό-requiem-281056

Ο Γιώργος Κουρκούβελος παρουσιάζει το ζωγραφικό έργο του στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Εικαστικό «Requiem» από τον Γιώργο Κουρκούβελο εγκαινιάζεται απόψε Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον Χώρο Τέχνης «δ.» στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, την εμβληματική εικαστική του προσέγγιση με τίτλο «Requiem» παρουσιάζει ο Γιώργος Κουρκούβελος, στο πλαίσιο της έκθεσης.

Πρόκειται για έργο μεγάλων διαστάσεων, που προσεγγίζει σημειολογικά έννοιες και σκέψεις αναφορικά με τον τίτλο της έκθεσης, καθώς πρόκειται για συμφωνική ορχήστρα που αποδίδει το καταληκτικό ή και εναρκτήριο, για τη ζωή, μουσικό θέμα. Ως άλλος συνθέτης – δημιουργός ο Γιώργος Κουρκούβελος παρουσιάζει μουσικούς και έργα, έμπνευση και κατάληξη που προσπερνούν την απτή καθημερινότητα αγγίζοντας το θείο με την έννοια της μετάνοιας και της ταπείνωσης.

Ο Γιώργος Κουρκούβελος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθηγητές τους Χρόνη Μπότσογλου και Παναγιώτη Τέτση, καθώς και χαρακτική στην Αθήνα και το Μόναχο.

Μαθήτευσε παράλληλα για πολλά χρόνια δίπλα στον ζωγράφο Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλο. Εχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, ενώ ζει και εργάζεται στον Βόλο.

Η έκθεση έργων του Γιώργου Κουρκούβελου με τίτλο «Requiem» θα λειτουργεί στον Χώρο Τέχνης «δ.», Χατζηαργύργη 4 με Ιάσονος, στον Βόλο έως τις 30 Δεκεμβρίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 και 18.30 – 21.00. Το Σάββατο 11.00 – 15.00 ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου