ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης με τη «Γαλάζια Λίμνη» στον Βόλο

ο-μάριος-φραγκούλης-με-τη-γαλάζια-λίμ-380907

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τραγούδια από τη «Γαλάζια Λίμνη» στο Θερινό Θέατρο Βόλου

Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» θα βρεθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ ο Μάριος Φραγκούλης, κλείνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία σε ένα από τα ωραιότερα Θέατρα της πόλης του Βόλου, μετά από τις πρόσφατες sold out εμφανίσεις του στο Ηρώδειο στις 31 Αυγούστου και την Κρήτη (Ηράκλειο 3 Σεπτεμβρίου και Χανιά 5 Σεπτεμβρίου).

Στις 16 Σεπτεμβρίου μάς προσκαλεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» για μια μουσική περιήγηση στη «Γαλάζια Λίμνη» του.

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με πλουσιότερη διάθεση, παρέα με τους συνεργάτες του, θα μας χαρίσει τραγούδια από τη «Γαλάζια Λίμνη», το νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα με μουσικές δικές του υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Μαζί με αυτά θα ακούσουμε και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο, κομμάτια που δημιουργούν ιστορία με κινηματογραφική πλοκή και εκπλήξεις που θα μας συναρπάσουν. Στη συναυλία συμμετέχει η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου.

Μαζί του εμφανίζονται οι εκλεκτοί μουσικοί Νίκος Γαρουφαλάκης στο πιάνο, Δημήτρης Στασινός στην κιθάρα, Αλέξανδρος Τράμπας στο μπάσο, Γιώργος Κατσίκας στα ντραμς και Αλέξης Κώστας στα κρουστά.

Εισιτήρια 18 ευρώ. Προπώληση βιβλιοπωλείο «Greek Books» Αντωνοπούλου 15 και Ιάσονος τηλέφωνο 2421032797, βιβλιοπωλείο «Λύχνος» της Ι. Μ. Δημητριάδος Κ. Καρτάλη 160 τηλ. 2421032916, καπνοπωλείον «Γνήσιον» Τ. Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη τηλ. 2421214024, Κεχαΐδης Μουσική, Ηχος, Φως 28ης Οκτωβρίου 118Α τηλ. 2421037891. Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου