ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Αλλάζει τους ρυθμούς, τους ήχους»… ο Ορφέας Περίδης στον Βόλο

αλλάζει-τους-ρυθμούς-τους-ήχους-ο-392081

Η ορχήστρα «Ρυθμός» σε συνεργασία με τη μικτή χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζει την επιτυχημένη της συναυλιακή πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό συμπράττοντας αυτή τη φορά με τον κορυφαίο μελωδό της γενιάς του Ορφέα Περίδη και τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη και Θάνο Ματζίλη. Η μουσική παράσταση διοργανώνεται την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 9:30 το βράδυ.

Ο Ορφέας Περίδης συνεργαζόμενος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της παράστασης «Αλλάζω τους ρυθμούς, τους ήχους» με την καταξιωμένη ορχήστρα «Ρυθμός», που διευθύνει ο προικισμένος μαέστρος Νίκος Χιώτογλου και την πολυμελή πανεπιστημιακή χορωδία, έχει τη δυνατότητα και τα υλικά να συνθέσει ένα πρωτότυπο μουσικό αφήγημα. Μεγάλες επιτυχίες του θα ακουστούν με νέο απρόβλεπτο τρόπο, «πειραγμένες» ευφάνταστα από τον ίδιο τον δημιουργό τους.

Η αέρινη φωνή της Μελίνας Κανά, η παρουσία επί σκηνής της χαρισματικής Λιζέτας Καλημέρη και του νέου γνήσια λαϊκού ερμηνευτή Θάνου Ματζίλη, αλλά και η συνύπαρξη των καλλιτεχνών επί σκηνής διαμορφώνουν ένα στιβαρό πρόγραμμα, που θα ικανοποιήσει και θα σεβαστεί τους ακροατές του.

Η ορχήστρα «Ρυθμός» δημιουργήθηκε το 2012 στη πόλη του Βόλου από τον μαέστρο Νίκο Χιώτογλου και μια παρέα μουσικών και σε συνεργασία με τη μικτή χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει δώσει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η μικτή χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 2015 στον Βόλο, που βρίσκεται και η έδρα της.

Σημεία προπώλησης ζαχαροπλαστείο «Πανελλήνιο» Δημητριάδος 122, Μουσικός Οίκος Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, καταστήματα παιδικών ενδυμάτων Μαγαλιού Αντωνοπούλου 45.

Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου