ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρικά μονόπρακτα στο Mon café – bar στον Βόλο

θεατρικά-μονόπρακτα-στο-mon-cafe-bar-στον-βόλ-558941

Μονόπρακτα του Αντον Τσέχοφ παρουσιάζει η νεοσύστατη καλλιτεχνική ομάδα «Εντευκτήριον Εξαιρετικών Συναισθημάτων και Τεχνών» σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου στις 9.30 μ.μ. στο Mon café – bar, Τσοποτού 1Β στον Αγιο Κωνσταντίνο στον Βόλο.

Τα μονόπρακτα παρουσιάζονται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δακτυλά. Ερμηνεύουν οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιώργος Γιατζιτζάκης και προλογίζει ο Αντώνης Αντωνίου.

Οι δημιουργοί της νέας καλλιτεχνικής ομάδας που δημιουργήθηκε στην πόλη κάνουν λόγο για «μία αντιπρόταση στην γκρίζα καθημερινότητα που μας περιβάλλει και η οποία στηρίζει τη δυναμική και της σαγήνη της στον λόγο, στη δραματική τέχνη, στο θέατρο, αλλά και στη μουσική, στο τραγούδι και στις εικαστικές τέχνες. Μέσα από κείμενα ελλήνων και ξένων λογοτεχνών που παρουσιάζουν πρωτοτυπία, αισθητική και συναισθηματική ένταση (όπως π.χ. των Κ.Π. Καβάφη, Αλ. Παπαδιαμάντη, Ν. Καββαδία, Χ. Μπουκάι, Εντγκαρ Λι Μάστερς, Παλατινής Ανθολογίας κ.ά.) και σε συνδυασμό και επικουρία με τη μουσική, την αφήγηση και τη δραματική τέχνη αναδεικνύεται η μαγεία των συναισθημάτων και η λυτρωτική όσο και ψυχαγωγική διάστασή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου