ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιορτή των Κοινωνικών Κέντρων της ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ Βόλου

γιορτή-των-κοινωνικών-κέντρων-της-κεκ-562786

Μετά από μια δημιουργική χρονιά, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου Σοφία Χάλαρη, τα μέλη του Δ.Σ και τα Κοινωνικά Κέντρα διοργανώνουν μια μεγάλη εκδήλωση με σκοπό να συναντηθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Τα Κοινωνικά Κέντρα της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ, αποτελούν εστίες κοινωνικής υποστήριξης και δημιουργίας και αποτελούν θεσμό που έχει καταξιωθεί στις περιοχές που λειτουργούν τόσο για την ποιότητα όσο και για το ουσιαστικό έργο που επιτελούν.

Σε καθημερινή βάση λειτουργούν προγράμματα για όλες τις ηλικίες και πληθυσμιακές ομάδες προσφέροντας δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου (χορός, γυμναστική, εκδηλώσεις) των πολιτών σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Οι δράσεις των κοινωνικών κέντρων εμπλουτίζονται και ενδυναμώνονται με την συμμετοχή συλλόγων και ομάδων πολιτών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αποτελούν μοναδικούς χώρους ενημέρωσης και υποστήριξης σε θέματα αγωγής και προαγωγής της υγείας από εξειδικευμένη ομάδα υγείας.

Η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Χάλαρη και τα χορευτικά τμήματα των κοινωνικών κέντρων, σε συνεργασία με το σύλλογο κοινωνικού και αθλητικού χορού “MAGIC STEPS”, προσκαλούν όλους σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 7.00 μ.μ στον Πολυχώρο του Δήμου Βόλου (πρώην Εκθεσιακό), Λεωφόρος Αθηνών 25.

Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου