ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Διπλή ταρίφα»

διπλή-ταρίφα-567167

Κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ παρουσιάζεται στο «Αχίλλειον»

Η απολαυστική κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου σε δύο παραστάσεις στις 18.30 και 21.15 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» του Βόλου.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευείδη και Βαλερία Κουρούπη).

Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνά στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινά ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος και Βασίλης Γιακουμάρος), όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης).

Μία κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Βασίλης Γιακουμάρος, Τζους Ευείδη, Βαλερία Κουρούπη, Γιάννης Μάνιος, Σπύρος Πούλης, Μαριλένα Ράδου.

Την απόδοση υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου, τα σκηνικά ο Αντώνης Χαλκιάς, τα κοστούμια η Κατερίνα Κοντού, τους φωτισμούς ο Γιώργος Φωτόπουλος και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Προπώληση μέσω www.viva.gr και στα καταστήματα βιβλιοπωλείο «Το κλου» Αντωνοπούλου 15 τηλέφωνο 2421032797, Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη τηλέφωνο 2421037891και καπνοπωλείο «Γνήσιο» στο τηλέφωνο 2421214024. Οι τιμές εισιτηρίων είναι 16 και 12 ευρώ, ενώ ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου