ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γλυκόπικρη κωμωδία στo «Αχίλλειον» του Βόλου

γλυκόπικρη-κωμωδία-στo-αχίλλειον-το-588759

Η παράσταση «Σίρλει Βαλεντάιν» έρχεται στo «Αχίλλειον» του Βόλου

Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει τη γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell «Σίρλει Βαλεντάιν» το Σάββατο 23 στις 21.15 και την Κυριακή 24 Μαρτίου με δύο παραστάσεις 18.15 απογευματινή και 21.15 βραδινή, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στον Βόλο.

Η Βρετανίδα Σίρλει, την οποία ενσαρκώνει η Μπέσυ Μάλφα, είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών, που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα, που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της συντροφιά, σαν φανταστικός φίλος, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνά και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ενα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;

Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ενα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Τη μετάφραση – σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, τα κοστούμια η ενδυματολόγος Ελένη Μπλέτσα, τη μουσική οι Alter Ego και τις φωτογραφίες ο Χρήστος Κοτσιρέας.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 12 ευρώ, γενική είσοδος 15 ευρώ, Αμεα δωρεάν.

Προπώληση πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο «Το Κλου» Αντωνοπούλου 15 και Ιάσονος, τηλέφωνο 24210-32797, στο καπνοπωλείο «Γνήσιον» Τάκη Οικονομάκη 41, τηλέφωνο 24212-14024, στο RAINTICKET 6946.126051 και στο δίκτυο VIVA.GR.

Χορηγός επικοινωνίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου