ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στον Βόλο

φεστιβάλ-παιδικού-βιβλίου-στον-βόλο-595659

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον θεσμοθετημένο κύκλο εκδηλώσεων

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Βόλου, στις 3, 4, 5, 6 Απριλίου του φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου, μιλάμε, γράφουμε, παίζουμε, εκφραζόμαστε δημιουργικά. Το φεστιβάλ προγραμματίζει η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού Βόλου, όπως και τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, αλλά και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, σε άμεση δράση με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όπως και με μία σειρά φορέων και χορηγών, που θα ανακοινωθούν ολοκληρωμένα τις επόμενες ημέρες, μαζί με το σύνολο των συμμετεχόντων, υποστηρικτών.

Συμμετέχουν η Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ.), το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Αφήγησης (Π.Ο.Φ.Α.), ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και άλλοι φορείς, αλλά και σύλλογοι, που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνει κάλεσμα προσφοράς από όσους το επιθυμούν για τον «Εσταυρωμένο», που επελέγη φέτος ως φορέας, που μπορεί να υποστηριχθεί με διάφορες ενέργειες και δράσεις που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι προεγγραφές που αφορούν στην ενεργή παρακολούθηση – συμμετοχή στα εργαστήρια μέσα από εκδήλωση ενδιαφέροντος που ζητείται και με την επιστολή – ανακοίνωση και αναλυτικό πρόγραμμα στα σχολεία.

Δηλώσεις έως τις 23 Μαρτίου με αποστολή e-mail στον φιλόλογο, υπεύθυνο για το φεστιβάλ από την Ενωση Γονέων Βόλου κ. Διονύση Λεϊμονή [email protected] ή κλήση στο τηλέφωνο 6973-694826.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου