ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φεγγίτης» στην Παλιά Ηλεκτρική στον Βόλο

φεγγίτης-στην-παλιά-ηλεκτρική-στον-599032

Θεατρική παράσταση με το πολυβραβευμένο έργο του David Hare

Το πολυβραβευμένο έργο «Φεγγίτης» («Skylight») του Βρετανού συγγραφέα και σκηνοθέτη David Hare ανεβαίνει μόνο για τρεις παραστάσεις στον Βόλο σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 18.15 και 21.15 και αύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21.15 στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και τη μετάφραση η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Καταλειφός, η Λουκία Μιχαλοπούλου και ο Μιχάλης Πανάδης.

Ενα χειμωνιάτικο βράδυ στο Λονδίνο, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Τομ Σάρτζεντ (Δημήτρης Καταλειφός) εμφανίζεται απρόσμενα στο διαμέρισμα της Κίρα Χόλις (Λουκία Μιχαλοπούλου), τρία χρόνια μετά το τέλος της ερωτικής σχέσης τους.

Ο Τομ είναι ένας εύπορος ιδιοκτήτης χώρων εστίασης που έχει χάσει πρόσφατα τη γυναίκα του και επιδιώκει την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του Κίρα, η οποία έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον εργάζεται ως δασκάλα σε ένα σχολείο στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή του Λονδίνου.

Οι δυο τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρά τις διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες τους, την αντίληψή τους για τη ζωή και τα προβλήματα του παρελθόντος, θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν τη σχέση τους για να διαπιστώσουν αν η παλιά φλόγα ανάμεσά τους μπορεί να αναζωπυρωθεί. Θα μπορέσει όμως ο Τομ να αποδεχθεί την «καινούργια» Κίρα και θα ενδώσει τελικά εκείνη σε έναν τρόπο ζωής και σε μια κοσμοθεωρία που μέχρι πρότινος είχε απορρίψει;

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 ευρώ και 12 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ).

Αγορά εισιτηρίων Viva.gr, Κεχαΐδης ήχος και φως τηλέφωνο 24210 37891 και καπνοπωλείο «Γνήσιον» στο τηλέφωνο 2421 214024.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου