ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Christian Ronig για πρώτη φορά στον Βόλο

ο-christian-ronig-για-πρώτη-φορά-στον-βόλο-620481

Ο Christian Ronig θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο Lab Αrt Βόλος, Ζάχου και Βότση, πολυχώρος Τσαλαπάτα.

Σε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις φέτος, ο Christian Ronig θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που δεν θα περιλαμβάνει μόνο τις ήδη γνωστές του διασκευές, αλλά και ακυκλοφόρητα ελληνικά τραγούδια που μετέφρασε εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να τα κάνει όχι μόνο δικά του, αλλά διεθνή.

Τη λίστα των τραγουδιών που θα παρουσιάσει εμπλουτίζει με επιλογές από Leonard Cohen και άλλους αγαπημένους του δημιουργούς, αλλά και δικές του συνθέσεις, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στην εμφάνισή του αυτή θα συνοδεύεται από τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιάννη Αγγελόπουλο τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο μπάσο, Στέλιο Χατζηκαλέα τρομπέτα.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ και στη γενική είσοδο 12 ευρώ. Τα σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), My Market. Στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454, 10.00 – 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου