ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο στο Τσαλαπάτα

χριστουγεννιάτικο-εργοστάσιο-στο-τσ-691031

Με αφορμή την εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδο, o Πολυχώρος Τσαλαπάτα διοργανώνει δωρεάν δράσεις για παιδιά, με σκοπό την ψυχαγωγία και την επαφή με τον πολιτισμό.

Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο Τσαλαπάτα» και προσκαλούνται τα παιδιά για να συμμετέχουν σε παιχνίδια στίβου, ποδηλατοδράσεις, εργαστήρια εικαστικών, μαγειρική, χορός, παιχνίδια.
“Τα παιχνίδια ζωντανεύουν όπως παλιά”, είναι το θέμα της φετινής γιορτής, ένα αξέχαστο πρωινό γεμάτο δράσεις και δημιουργία!
“Ελάτε να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!”, αναφέρουν οι διοργανωτές.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των παιδικών δράσεων είναι από το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «Καμινάδα».

Διάρκεια προγράμματος 11:00 – 14:00. Είσοδος δωρεάν και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «Καμινάδα» στο τηλέφωνο 24210 37799 ή στο Γραφείο Διαχείρισης του Πολυχώρου στο 24210 24855.

Εκθεση «Όλοι μαζί μια ευχή»

Παράλληλα, συνεχίζεται η έκθεση «Όλοι μαζί μια ευχή» με τις δημιουργίες των παιδιών που στολίζουν τον Πολυχώρο. Μέσα από τα μάτια και την φαντασία των παιδιών, ας ξαναζωντανέψουμε το όνειρο των Χριστουγέννων με τις ευχές και τις ζωγραφιές των παιδιών για έναν καλύτερο κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, οι επισκέπτες του Πολυχώρου θα μπορούν να θαυμάσουν, στην Στοά Τέχνης, την έκθεση με ζωγραφιές, κάρτες και ευχές για το 2019, που θα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά.

Η έκθεση διαρκεί από τις 05/12 έως τις 06/01/2019 και λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 19:00 με ελεύθερη είσοδο.
Χώρος διεξαγωγής της έκθεσης: Πολυχώρος Τσαλαπάτα – Στοά Τέχνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου