ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοίγει η αυλαία του 9ου Greek Salsa Bootcamp

ανοίγει-η-αυλαία-του-9ου-greek-salsa-bootcamp-805160

Ατελείωτος χορός μέχρι το πρωί περιμένει όλους όσοι επισκεφθούν το χορευτικό φεστιβάλ «9TH Greek Salsa Boοtcamp» στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5 αστέρων, στην Αγριά Βόλου, από αύριο Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις θα ζήσουν οι χίλιοι και πλέον συμμετέχοντες τους κορυφαίους καλλιτέχνες, Djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το φεστιβάλ διεξάγεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια τοποθεσία και δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου η μουσική μπαίνει στο τέρμα σε όλους τους χώρους του Valis Resort & Spa και οι συμμετέχοντες καλούνται να αποφασίσουν σε ποια από τις πέντε αίθουσες χορού θα παρακολουθήσουν το workshop της επιλογής τους.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 21.00, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, όπου για τρίτη χρονιά θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KizzOpen το Μάιο 2019 στην Πορτογαλία. Τα νικητήρια χορευτικά ζευγάρια θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ kizomba ανά τον κόσμο. O χορός κizomba έχει τις ρίζες του στην Αγκόλα και συνδυάζει ρομαντισμό με αφρικάνικο ρυθμό.

Θα ακολουθήσει αφρικανική επίδειξη μόδας, όπου οι συμμετέχοντες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για το 2018. Ένα εξαιρετικό πάντρεμα μοτίβων και χρωμάτων με αγάπη προς την Αφρική θα πλαισιώσουν την επίδειξη, ενώ όταν πέσει η αυλαία του catwalk, θα ακολουθήσει party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με οικοδεσπότες τον λαμπερό Earl Gesser από την Ολλανδία και τον δικό μας MC Ανάστιο Χριστοφιλόπουλο, η διοργάνωση του φεστιβάλ την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 20.00 καλωσορίζει τους θεατές σε ένα φαντασμαγορικό show από χορευτικά ζευγάρια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καθώς και σε διαγωνισμό Rueda de Casino. Το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 21.00 το φεστιβάλ φτάνει στο απόγειό του με φαντασμαγορικές στολές, δροσιστικά cocktails και διάθεση στο maximum.

Η τιμή εισόδου στα βραδινά shows είναι 12 ευρώ.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου το φεστιβάλ μεταφέρεται σε ένα ολοήμερο pool party στην πισίνα. Τα social media πλημμυρίζουν από φωτογραφίες διασκέδασης και ασυγκράτητου στιλ από ηλιοκαμένα κορμιά που είναι έτοιμα να χορέψουν στους ρυθμούς της 7μελούς Latin μπάντας Loca Latina, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής με το τελευταίο party που θα πραγματοποιηθεί στο Pool Bar του ξενοδοχείου.

Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές – καθώς παρατείνουν τη διαμονή τους προκειμένου να επισκεφθούν και άλλες περιοχές του Πηλίου – δημιουργώντας γνωριμίες με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Την πόλη μας επισκέπτονται πάνω από 800 συμμετέχοντες για αυτό το σκοπό και γεμίζουν με την διαμονή τους πολλά ξενοδοχεία τόσο στο Βόλο όσο και στην Αγριά.

Και τις τέσσερις μέρες, οι 14 προσκεκλημένοι Djs – οι καλύτεροι του είδους – από Ελλάδα και εξωτερικό θα κάνουν ασταμάτητα Dj Sets 24 ώρες το 24ωρο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου απογειώνοντας τους χορευτές με τις μουσικές τους επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στέλνοντας email στο [email protected].

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού από το ξεκίνημά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου