ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Λένα Μαντά παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στον Βόλο

η-λένα-μαντά-παρουσιάζει-το-νέο-της-βιβ-806015

Το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά «Ζωή σε πόλεμο» παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου στις 19.00 στο Public Βόλου, από τα Public και τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου, στο οποίο κυριαρχεί η αγάπη για την μητέρα της.

Η Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων.

Βραβεύτηκε ως «Συγγραφέας της Χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό «Life & Style». To 2016 της απονεμήθηκε το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων Public, στην κατηγορία «Ηρωίδα – Έμπνευση», για το μυθιστόρημά της «Μια συγγνώμη για το τέλος». Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ιταλικά, στα ισπανικά, στα τουρκικά, στα κινεζικά, στα αλβανικά, στα σερβικά και στα βουλγαρικά, ενώ συνολικά έχουν πουλήσει περισσότερο από 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ελλάδα. Από τις εκδόσεις «Ψυχογιός» έχουν εκδοθεί δεκαπέντε μυθιστορήματά της, καθώς και δύο συλλογές διηγημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου