ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χορωδιακή συνάντηση στο Πορφυρογένειο Αγριάς

χορωδιακή-συνάντηση-στο-πορφυρογένε-820559

Η Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου συμπληρώνει αισίως 23 χρόνια από τη δημιουργία της. Πιστή στο καλλιτεχνικό ραντεβού της με το φιλόμουσο κοινό πραγματοποιεί την 20η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς. Οι φίλοι της Χορωδιακής Μουσικής θα έχουν ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα στην όμορφη Αγριά, αύριο Σάββατο 9 Ιουνίου στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πορφυρογένειου, με είσοδο ελεύθερη.

Η ιδέα πραγματοποίησης και συνέχισης του χορωδιακού θεσμού ανήκει στον μαέστρο της Χορωδίας Αγριάς, Βλάση Μαστρογιάννη, ο οποίος με την αμέριστη στήριξη των χορωδών, των μελών του Σωματείου «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Αγριάς» και του προέδρου της Κοινότητας Αγριάς κ. Δημητρίου Στέλλου προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πορφυρογένειου Ιδρύματος που στηρίζει πάντοτε έμπρακτα τις εκδηλώσεις πολιτισμού, η διοργανώτρια Μικτή Χορωδίας Αγριάς με μαέστρο τον Βλάση Μαστρογιάννη θα παρουσιάσει ανανεωμένο πρόγραμμα χορωδιακής μουσικής που θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένες κλασσικές μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο. Τη χορωδία συνοδεύει στο πιάνο η Ζέφη Κατσαρού.

Οι προσκεκλημένες χορωδίες που θα πλαισιώσουν μουσικά τη Χορωδιακή Συνάντηση είναι η Χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακισίων Αιγιαλείας και η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Πολύτιμοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι η βιομηχανία χυμών κι αναψυκτικών Ε.Ψ.Α. (Αγριά Βόλου) και το Σωματείο «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Αγριάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου