ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σωτάκη στον Βόλο

παρουσίαση-του-βιβλίου-του-δημήτρη-σω-48787

Εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο «Ο Κανίβαλος που έφαγε έναν Ρουμάνο» του Δημήτρη Σωτάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 8 μ.μ, στο «la petite cantine» στα Παλιά, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κοντύλι.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Μαρία Αλμπανίδου, νομικός, ποιήτρια. Θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, καθηγητής Αγγλικών, συντονιστής της Λέσχης Ανάγνωσης της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, η Χαριτίνη Μαλισιόβα, εκπαιδευτικός, αρθρογράφος λογοτεχνίας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Ελενα Ψαραλίδου, νομικός, ποιήτρια, εμψυχώτρια της ποιητικής σκηνής Volos Poetry Slam. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά με το σαξόφωνό του ο Αλέξης Βαγενάς και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.

Η ομάδα που διοργανώνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, συμπληρώνει 5 χρόνια παρουσιάσεων βιβλίων, 5 χρόνια συναντήσεις με συγγραφείς, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013 με το βιβλίο του Γάλλου ακτιβιστή και συγγραφέα Xavier Renou «Μικρό εγχειρίδιο για την πολιτική ανυπακοή» από τις εκδόσεις Αντιγόνη. Συνεχίστηκαν τον Ιανουάριο του 2014 με το βιβλίο του Άρη Σφακιανάκη «Παντρεμένες» από τις εκδόσεις Κέδρος, και κατόπιν με βιβλία πολλών άλλων συγγραφέων, όπως ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος, η Σταυρίνα Λαμπαδάρη, η Ναντίν Γκόρντιμερ, η Ρίτα Ψύλλου, ο Παναγιώτης Βλάχος και άλλοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου