ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερμηνευτής που ξεχωρίζει στο καφέ «Περισπωμένη»

ερμηνευτής-που-ξεχωρίζει-στο-καφέ-πε-58453

Ο Πάνος Παπαϊωάννου, μετά την καλοκαιρινή και χειμωνιάτικη περιοδεία του με τη Μελίνα Κανά και έχοντας μαζί του τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους, παρουσιάζει στις εμφανίσεις του φέτος την άνοιξη ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με ακούσματα διαλεγμένα από το σήμερα, αλλά και αγαπημένα παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου, στις 10.00 το βράδυ, ο ερμηνευτής Πάνος Παπαϊωάννου εμφανίζεται στο καφέ – χώρος εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη».

Ο Πάνος Παπαϊωάννου αγαπήθηκε από τον κόσμο και το ραδιοφωνικό κοινό, όταν μας συστήθηκε με «Τα Μεροκάματα» των Χρυσόστομου Καραντωνίου και Δημήτρη Παπαχαραλάμπους. Ένα τραγούδι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τού κόσμου και «κατέχει» πλέον μια σταθερή θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Ακολούθησε ο πρώτος δίσκος «Ο χορός των ημερών» με τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη, του Παντελή Θαλασσινού και της Λαμπρινής Καρακώστα και πρόσφατα ο δεύτερος δίσκος «Τα φώτα στην πλατεία» πάλι σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους με τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Από νεαρή ηλικία είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σταυριανός, ο Νίκος Μαμαγκάκης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γιώργος Ζήκας, οι Κώστας & Βασίλης Πρατσινάκης, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.ά. και πιο πρόσφατα με τη Μελίνα Κανά.

Μαζί του Αλέξανδρος Κούρος – πιάνο και φωνή, ο Ζαχαρίας Γερασκλής – λαούτο και μπουζούκι, κι ο Στρατής Σκουρκέας – κρουστά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου