ΔΙΕΘΝΗ

Ο Γιούρι Γκέλερ «αποκαλύπτει» το… μυστικό τη επιτυχίας του Μπόρις Τζόνσον: Του έστειλα κουτάλι

ο-γιούρι-γκέλερ-αποκαλύπτει-το-μυσ-267439

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μπόρις Τζόνσον πέτυχε μια σαρωτική νίκη στις βρετανικές εκλογές. Πώς τα κατάφερε;

Δεν ήταν η στρατηγική του Τζόνσον για το Brexit, ούτε το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι δεν μπόρεσαν να εμπιστευτούν τον Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών για πρωθυπουργό. Ο Τζόνσον θριάμβευσε στις εκλογές στη Βρετανία χάρη σε ένα… κουτάλι. Αυτό ισχυρίζεται ο Γιούρι Γκέλερ. Το διάσημο μέντιουμ και μένταλιστ, που λυγίζει κουτάλια με τη… δύναμη της σκέψης, έγραψε στο Twitter ότι χάρισε στον Βρετανό πρωθυπουργό ένα κουτάλι που ανήκε στην Γκόλντα Μέιρ, η οποία είχε διατελέσει πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Συναντήθηκα με την ομάδα του Μπόρις Τζόνσον, του έδωσα ένα κουτάλι που ανήκε στην Γκόλντα Μέιρ. Εβαλα θετική ενέργεια στο κουτάλι ως μέρος της στρατηγικής μου για να διασφαλίσω ότι ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν θα γίνει πρωθυπουργός», έγραψε στο Twitter ο Γκέλερ και δημοσίευσε το σχετικό βίντεο.

Ηθελε να σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούρι Γκέλερ ασχολείται με την πολιτική. Τον περασμένο Μάρτιο ο Ισραηλινός είχε στείλει επιστολή στην προκάτοχο του Μπόρις Τζόνσον, Τερέζα Μέι, στην οποία έγραφε ότι μέσω τηλεπάθειας δεν θα της επέτρεπε να ολοκληρώσει το διαζύγιο της Βρετανίας με την ΕΕ.

Το 2016 ο Γιούρι Γκέλερ είχε συναντήσει στο Τελ Αβίβ τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, τότε ο Γκέλερ είχε δηλώσει ότι ο Τσίπρας τον είχε ρωτήσει αν μπορεί με τις δυνάμεις του να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου