ΔΙΕΘΝΗ

Εδωσε στη μνηστή του να πιει οξύ & μετά την παρακολουθούσε να αργοπεθαίνει

εδωσε-στη-μνηστή-του-να-πιει-οξύ-μετά-546224

Η αγωνία του θανάτου και οι φριχτοί πόνοι βασάνιζαν την γυναίκα επί τρία εικοσιτετράωρα, μέχρι τελικά να βγει η ψυχή της. Ο αρραβωνιαστικός της 42χρονης Όλγα Ριαντσίκοβα, ο 33χρονος Αλεξαντάρ Λαρίν της έδωσε να πιει οξύ και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού τους.

Ο μικρός Νικήτα, είπε αργότερα στους αστυνομικούς: «Η μαμά μου πονούσε φρικτά στο λαιμό και στην κοιλιά, σερνόταν σαν το σκουλήκι στους διαδρόμους του σπιτιού και ζητούσε τη βοήθεια του μπαμπά. Εκείνος καθόταν όρθιος και την κοίταζε».

Αργότερα στη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το διαβρωτικό υγρό που ήπιε η Όλγα, έλιωσε τον οισοφάγο της και όλα τα εσωτερικά της όργανα. Επί τρεις ημέρες η γυναίκα βίωνε φριχτούς πόνους και την αγωνία του θανάτου. Δεν μπορούσε ούτε νερό ναι πιει.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγους μήνες και σχεδίαζε να παντρευτεί μετά το καλοκαίρι. Ζούσαν μαζί. Εκείνη εργαζόταν ως αισθητικός. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δολοφόνος, ο ίδιος γέμισε ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα μέσα στο οποίο έριξε διαβρωτικό υγρό και την πρόσφερε στην αρραβωνιαστικιά του.

Προηγουμένως πάντως σε άλλη του κατάθεση είχε πει πως η Όλγα έπινε εθελοντικά το οξύ πολλές μέρες επειδή νόμιζε ότι έτσι δεν θα αρρωστήσει ποτέ. Όταν κινδύνεψε να πεθάνει ο ίδιος κάλεσε το ασθενοφόρο, αλλά ήταν πια αργά, ισχυρίστηκε.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Αλεξαντάρ σε 19 χρόνια φυλάκισης σε φυλακή της Σιβηρίας.

topontiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου