ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα έκαψε τα τέσσερα παιδιά της και αυτοκτόνησε

μητέρα-έκαψε-τα-τέσσερα-παιδιά-της-και-611253

Μια οικογενειακή τραγωδία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς συγκλονίζει το Ισραήλ: μια μητέρα φέρεται ότι σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της, προτού βάλει τέλος και στη δική της ζωή.

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισαν οι άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι βρήκαν νεκρές τη μητέρα και τα τέσσερα κοριτσάκια της, ηλικίας από 2 μέχρι 12 ετών σε ένα καμένο διαμέρισμα στην Ιερουσαλήμ.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η μητέρα, που ήταν κρεμασμένη από το μπαλκόνι, ήταν εκείνη που προηγουμένως είχε βάλει φωτιά στο σπίτι, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων παιδιών, τα οποία έφεραν πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα τους. Μια θεωρία που εξετάζουν οι ισραηλινές αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνες για τη διαλεύκανση της τραγωδίας, είναι η μητέρα να σκότωσε τις κόρες της και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για μια οικογένεια προερχόμενη από τη Γαλλία, που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο Ισραήλ. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρει ότι από το 2000 μέχρι το 2013 στο Ισραήλ αυτοκτόνησαν 4.806 άνθρωποι. Πάνω από ένας στους τρεις αυτόχειρες (1.658 άνθρωποι συνολικά) είχαν μεταναστεύσει στη χώρα λίγο καιρό προτού βάλουν τέλος στη ζωή τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου