ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

σύσκεψη-στη-χαριλάου-τρικούπη-για-τις-541761

Στο μικροσκόπιο η αναμέτρηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου

Στο μικροσκόπιο της Χαριλάου Τρικούπη οι αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και στη Μαγνησία. Ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα σήμερα υπό την προεδρία του υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χρήστου Πολυζωγόπουλου.

Στη σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής καθώς και στελέχη του κόμματος που δραστηριοποιούνται σε μαζικούς φορείς.

Καταρχήν, το Κίνημα Αλλαγής επιχειρεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι αξιωματούχοι του Κινήματος Αλλαγής κεντρικά φέρεται να είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι από την απουσία πρωτοβουλιών εκ μέρους του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα που στηρίζεται από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ότι πλέον στον ένα περίπου μήνα που απομένει θα πρέπει να γίνει «μαραθώνιος», ώστε να καλυφτούν πολλά χιλιόμετρα εκλογικού αγώνα για να μπορεί ο κ. Τσιλιμίγκας να διεκδικήσει με αξιώσεις τις εκλογές, για αυτό και θα ζητηθεί από όλους να «βάλουν πλάτη», ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις η εκλογική αναμέτρηση να είναι νικηφόρα.

Κατά δεύτερον, ο κ. Πολυζωγόπουλος επίσης αναμένεται να ζητήσει την ενοποίηση και ενιαία έκφραση των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής στο χώρο του πρώτου βαθμού της αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στον Δήμο Βόλου.

Ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μιλήσει για την ανάγκη διαμόρφωσης προϋποθέσεων στήριξης του επικεφαλής του συνδυασμό «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» στον μέγιστο δυνατό βαθμό, ενώ το ίδιο θα ζητήσει για τους συνδυασμούς που έχουν την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ και σε άλλους Δήμους χωρίς να έχει δοθεί επίσημο χρίσμα αφού πρόκειται για μικρότερους καλλικρατικούς δήμους στους οποίους στα περισσότερα δημοτικά σχήματα συνυπάρχουν στελέχη από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου