ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζει στην ΑΕΚ …η Βολιώτισσα Διάλλα

συνεχίζει-στην-αεκ-η-βολιώτισσα-διάλ-27825

Την ανανέωση της συνεργασίας με τη Βολιώτισσα Βασιλική Διάλλα ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Βολιώτισσα κεντρικός Βασιλική Διάλλα προέρχεται από την Αργώ, ενώ πριν την ΑΕΚ έπαιξε στο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας της με την Βασιλική Διάλλα. Η 22χρονη (05/03/1998) κεντρικός, ύψους 1,83 μ., αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο στη Volleyleague, και θα παραμείνει μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για ακόμα ένα έτος, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Βασιλική Διάλλα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος Λευτέρης Αρχόντης και ο team manager του τμήματος Νίκος Παναγιωτίδης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Βασιλική Διάλλα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Φέτος είναι μια νέα απαιτητική χρονιά με την ομάδα να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Από τη μεριά μου θα προσφέρω τα μέγιστα, έτσι ώστε η ομάδα να επιτύχει τους νέους της στόχους. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύεται για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου