ΒΟΛΕΪ

Σήκωσε και Κύπελλο η Αργώ πανηγυρίζοντας την άνοδο

σήκωσε-και-κύπελλο-η-αργώ-πανηγυρίζον-35793

Σε μια όμορφη εκδήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας οι παίκτριες της Αργούς και όχι μόνο έστησαν πάρτι ανόδου για την Α2 Κατηγορία και απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους πρωταγωνιστές.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στην τοποθεσία, Big Fish Beach Bar Volos, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αργούς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου περιελάμβανε barbeque Party, απονομές, χορό και χαμόγελα για τις αθλήτριες του συλλόγου, το προπονητικό team και των ανθρώπων της Διοίκησης.

H ομάδα της Αργούς κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με 42 βαθμούς έναντι της δεύτερης ομάδας με 32 βαθμούς ενώ υπολείπονταν μόνο ένα παιχνίδι.

Σαν πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ λοιπόν πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία και η διοίκηση διοργάνωσε μια λαμπρή βραδιά, στην οποία ήταν σημαντικό να τιμηθεί αυτή η προσπάθεια σε έναν ωραίο εξωτερικό χώρο λόγο και της πανδημίας.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά της διοίκησης με άφθονο φαγητό αφού οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς. Στο πλαίσιο της όμορφης εκδήλωσης που είχε οικογενειακό χαρακτήρα, η διοίκηση απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στο σύνολο των παικτριών, στο προπονητικό team και σε όσους συνεργάτες βοήθησαν με την υποστήριξη τους στην ανοδική πορεία της ομάδας μας.

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας έγιναν σε θερμό κλίμα στις αθλήτριες: Τάσσου Αθηνά, Γιανετάκη Ηλιάνα, Νικολάου Ειρήνη, Χαρχαρή Νάνσυ, Παπούλια Μαρία, Γιαλόγλου Νικολέτα, Ράντζου Ερρικα, Μερκονιάν Ελένη, Γκορίλα Μάρθα, Χειμάρα Τζωρτζίνα, Αμυγδαλοπούλου Κατερίνα, Κασιούρα Βασιλική, Πώπου Ελευθερία, Κάστανου Δανάη, Πασχαλίδου Αρτεμις, Παϊλα Χρύσα, Αποστολοπούλου Ελένη και Ανατολή Αναστασία, καθώς και στο προπονητικό team : Βαγγέλη Σταθόπουλο, Λευτέρη Τιρτιράκη, Κων/νο Φουρκιώτη και από την πλευρά της Διοίκησης στον κ. Κάστανο Δημήτριο.

Συγκινητική ήταν η στιγμή του κυπέλλου, με την αρχηγό Αθηνά Τάσσου να σηκώνει στον αέρα την κούπα του πρωταθλητή από τα χέρια του προέδρου Απόστολου Ματζαφλέρη. Οι αθλήτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την όμορφη εκδήλωση του συλλόγου, ενώ τα videowall προβάλλονταν συνεχώς στιγμιότυπα με φωτογραφίες και βίντεο από τα παιχνίδια της ομάδας και τις κορυφαίες στιγμές κάθε αθλήτριας αλλά και τα funny moments της χρονιάς μια έμπνευση της δημιουργικής πασσαδόρου της ομάδας Κατερίνας Αμυγδαλοπούλου.

Την τόσο σημαντική βραδιά στήριξαν με την παρουσία τους κάνοντας και τις απονομές ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μαγνησίας, και πρόεδρος ΕΚΠΟΛ κ. Κίτσιος Γεώργιος αλλά και οι υποστηρικτές του συλλόγου Μπουρούς Νικόλαος και Γεωργουλόπουλος Χρήστος και φυσικά οι γονείς και φίλοι των αθλητριών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου