ΒΟΛΕΪ

«Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην Ελλάδα»

μεγάλη-τιμή-να-βρίσκομαι-στην-ελλάδα-774773

Χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μαυροβουνίου δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το Μαυροβούνιο είναι σπουδαία ομάδα και το 3-0 μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, τους βγάλαμε από την αρχή του αγώνα εκτός συστήματος και το μπλοκ και το σερβίς μας δούλεψε πολύ καλά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Τώρα με την Νορβηγία πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε με το Μαυροβούνιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους και είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας».

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Οι εορτάζουσες της Εθνικής, Παναγιώτα Διώτη και Μαριαλένα Αρτακιανού μίλησαν για τη νίκη και την εμφάνιση επί του Μαυροβουνίου και εμφανίστηκαν αισιόδοξες ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.

«Έγινε το πρώτο βήμα όμως κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Επόμενη ομάδα είναι η Νορβηγία και όλοι θα συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τη νίκη, όπως επίσης και στην Ουκρανία. Στις 25 του μήνα επιστρέφουμε στον Βόλο και περιμένουμε, ο κόσμος να είναι και πάλι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτερες» δήλωσε η Μαριαλένα Αρτακιανού.

«Πιέσαμε πολύ το Μαυροβούνιο με το σέρβις μας που είναι και από τα δυνατά μας σημεία. Γενικά είμαστε πολύ καλές επιθετικά και αυτό φάνηκε. Κρατήσαμε την υποδοχή μας, παλέψαμε την κάθε φάση και ήρθε το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια αυτή που κάνουμε ξεκίνησε από τους Μεσογειακούς που νικήσαμε μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ και συνεχίζεται τώρα με τα προκριματικά» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Διώτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου