ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος σε 500 παιδιά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

δωρεάν-οδοντιατρικός-έλεγχος-σε-500-παιδ-769496

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν οδοντιατρικού ελέγχου για μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι εξετάσεις έγιναν με τη συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού», του οδοντιατρικού συλλόγου Μαγνησίας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ελεγχτούν για την κατάσταση της στοματικής τους υγιεινής βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και λαμβάνοντας τις κατάλληλες οδηγίες από το εξειδικευμένο προσωπικό γιατρών για την καλύτερη στοματική υγιεινή.

Ελέγχτηκαν περίπου 500 μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου. Οπως τόνισαν ο Δήμαρχος κ. Νασίκας Δημήτριος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος στόχος της δημοτικής αρχής είναι σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση μαστίζει όλη την κοινωνία, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να εφαρμόζει δράσεις πρόληψης και αγωγής υγείας που σκοπό έχουν την πρόληψη και δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες προληπτικά να ελέγχουν την υγεία τους και μάλιστα χωρίς καμία δαπάνη αφού οι εξετάσεις είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου