ΑΛΜΥΡΟΣ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

χριστουγεννιάτικο-μπαζάρ-του-γυμνασ-757634

Διοργανώνεται από το έμψυχο δυναμικό του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης διοργανώνουν με πολύ αγάπη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Μια ιδέα, δύο λέξεις στάθηκαν η αφορμή να ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια αυτή η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή ώστε οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές και τους γονείς να πραγματοποιήσουν αυτή την εκδήλωση με σκοπό να βοηθήσουν κάποιες οικογένειες στην πόλη μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Όλοι μαζί δουλεύουν με πολύ αγάπη και ευαισθησία γι’ αυτή τη γιορτή, ώστε να προσφέρουν την αγάπη τους και τη βοήθειά τους στους συνανθρώπους μας που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωσή μας, όπου θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με πολλές χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων, ώστε να βοηθήσετε και εσείς και να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας να δώσουμε όλοι μαζί αγάπη και χαρά τις Αγιες μέρες των Χριστουγέννων σε όσους έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Tη γιορτή θα πλαισιώσει η παιδική χορωδία του Δήμου με την επίβλεψη της κ. Μ. Σαμαρτζή. Τμήμα των εσόδων θα δοθεί για τα παιδιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου