ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιτήσεις για 26 προσλήψεις στην καθαριότητα στον Αλμυρό

αιτήσεις-για-26-προσλήψεις-στην-καθαριό-759409

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα

Ξεκινά μεθαύριο, Δευτέρα, η υποβολή αιτήσεων στο δημαρχείο Αλμυρού για την πρόσληψη 26 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο ΑΣΕΠ ενέκρινε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για τις προσλήψεις. Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Βαλαμούτης ενημέρωσε ότιη προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από τη Δευτέρα και θα διαρκέσει για δέκα μέρες.

Αυτή τη στιγμή στην Υπηρεσία Καθαριότητας απασχολούνται εννέα άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι χειριστές και οι υπόλοιποι επτά, εργάτες. Στα απορριμματοφόρα εργάζονται πέντε οδηγοί και δώδεκα εργάτες.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας καλύπτει μία γεωγραφική ενότητα που ξεκινά από την Ανάβρα και φτάνει μέχρι τον Αγιο Δημήτριο. Η καθαριότητα του καλλικρατικού δήμου γίνεται χάρη στη φιλότιμη προσπάθεια των εργατών, οι οποίοι θυσιάζουν άδειες και ρεπό για να τα φέρουν βόλτα. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τον ΑΣΕΠ.

Συνεδριάζει το συμβούλιο

Με δεκατρία θέματα συζήτησης συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Το συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του δήμου έτους 2014 και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ίδιου οικονομικού έτους, καθώς και απόφαση για τη μίσθωση του οικοπέδου (Μάλλιου) στον Αλμυρό για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνει συζήτηση για αίτηση περί μείωσης του μισθώματος του δημοτικού καταστήματος Ανάβρας, την έγκριση του προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις Δήμου Αλμυρού και του κληροδοτήματος Αγγελικής Τσούκας της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάπολης οικονομικού έτους 2015.

Ο καθορισμός δικαιούχων χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και η σύσταση επιτροπών για την παραλαβή των έργων «Διαμόρφωση – Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Δημοτικής Ενότητας Αλμυρού» και «Αντικατάσταση Κουφωμάτων πρώην Κτιρίων Δ. Ε. Αλμυρού» θα απασχολήσουν επίσης το συμβούλιο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου