Φάνης Τριανταφύλλου: Τρομοϋστερία

φάνης-τριανταφύλλου-τρομοϋστερία-569830

ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

Οσο κι αν βασανίζουμε το μυαλό μας, δεν καταφέρνουμε να βρούμε το λόγο που σπρώχνει την ελληνική δεξιά, την ελληνική σοσιαλδημοκρατία και τα μνημονιακά ΜΜΕ να προβάλλουν απ’ το πρωί ως το βράδυ τους εκβιασμούς και τις απειλές των φίλων και προστατών μας κατά της χώρας και του λαού.

Πρώτα – πρώτα αδυνατούμε να καταλάβουμε με ποιον είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Θεοδωράκης και τα κανάλια κι οι εφημερίδες που τους σιγοντάρουν. Με τους επικυρίαρχους της χώρας ή με το λαό; Ύστερα δεν καταλαβαίνουμε σε τι εξυπηρετεί αυτή η γενικευμένη υστερία του φόβου που εμφανίζει τη χώρα να χρεοκοπεί στις 24 Απριλίου, αν βέβαια δεν προλάβουν να τη βουλιάξουν στο μεταξύ οι αναρχικοί που κατέλαβαν την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τι χρειάζεται ο βομβαρδισμός της ελληνικής κοινής γνώμης με τα τρομολαγνικά σενάρια της χρεοκοπίας που κατασκευάζονται στα πιο κακόφημα μαγειρεία της Ευρώπης; Πού αποσκοπούν τα πλάνα – κονσέρβα με τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης μεταξύ αναρχικών – αστυνομίας που αναμετέδιδαν απ’ τη Μεγάλη Παρασκευή ως τη δεύτερη μέρα του Πάσχα οι γνωστοί για τον πατριωτισμό και το ήθος τους Έλληνες καναλάρχες;

Η καημένη η ευρωπαϊκή ολιγαρχία! Μάλλον πλέει σε πελάγη απελπισίας! Μαζί κι η ελληνική ολιγαρχία κι η δεξιά κι η σοσιαλδημοκρατία και τα ΜΜΕ που ελέγχουν κι όλοι οι σμπίροι κι οι υποταχτικοί τους! Αφού ούτε η πίεση από την έλλειψη ρευστότητας που οι ίδιοι προκάλεσαν είναι ικανή να λυγίσει την ελληνική κυβέρνηση, δεν έχουν τίποτε άλλο από το να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό! Μόνο κάτω από την πίεση ενός τρομοκρατημένου λαού θα υποχρεωθεί η ελληνική κυβέρνηση να αυξήσει τον ΦΠΑ, να μειώσει τις συντάξεις, να απελευθερώσει τις ομαδικές απολύσεις, να επισπεύσει τις ιδιωτικοποιήσεις – ξεπούλημα!

Λογαριάζοντας πως ο λύκος έχει πάντα το δίκιο του ισχυρού και πως τα αρνιά που δε στέργουν να φαγωθούν είναι μάστιγα για τα συμφέροντά του, πρέπει να πούμε ότι η λυκίσια λύση που μας προσφέρεται από τους φίλους μας και συμμάχους, την ντόπια ολιγαρχία και τα ελεγχόμενα απ’ αυτήν ΜΜΕ, είναι η μόνη συμφέρουσα για τους λίγους και ισχυρούς κι η μόνη μη συμφέρουσα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Οδηγεί σε έναν νέο κύκλο λιτότητας, ανατροφοδοτεί το χρέος και γκρεμίζει ό,τι ως τώρα έχει απομείνει όρθιο, φουσκώνοντας τα πουγκιά των βαθύπλουτων.

Μετά απ’ αυτά, έχει κανείς την κακότητα να πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να αποκρούσει την τρομοϋστερία που έχουν εξαπολύσει εναντίον του η ευρωπαϊκή κι η ελληνική ολιγαρχία, οι Σαμαράδες, οι Βενιζέλοι, οι Θεοδωράκηδες, τα μεγάλα ευρωπαϊκά και ελληνικά ΜΜΕ κι οι Ευρωπαίοι κι Έλληνες Ντερμπεντέρηδες; Α, τι ζώο! Τι απαράδεκτο να μην έχει καμιά διάθεση να καθίσει να γδαρθεί! Δεν συγκινείται ούτε καν απ’ την τιμή ότι με το τομάρι του θα τυλίγει τα πόδια του ο Σόιμπλε! Γι’ αυτό, συμπατριώτες, φοβηθείτε όσο είναι καιρός. Μόνο έτσι η αριστερή κυβέρνηση θα αναγκαστεί να συναινέσει στα πλαστά εκβιαστικά διλήμματα που θέτουν οι φίλοι μας και σύμμαχοι, τα οποία οδηγούν στο στραγγαλισμό της χώρας και του λαού μας προκειμένου να ξεγελάσουν προσωρινά την ακόρεστη πείνα τους για κέρδη τα νεοαποικιακά σκυλόψαρα που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου