ΤΡΙΚΑΛΑ

Από αμέλεια ο θάνατος του φοιτητή!

από-αμέλεια-ο-θάνατος-του-φοιτητή-581469

Nα διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες θανάτου του 22χρονου Τρικαλινού φοιτητή Κώστα Κοκκόρα ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews.gr ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο νεαρός, που κηδεύεται σήμερα στις το πρωί στις 11, πήγε στο νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Πέμπτης με «αιμορραγική νέκρωση εντέρου», όπως έδειξε η νεκροψία, αλλά οι γιατροί δεν το αντελήφθησαν και μετά από δίωρη νοσηλεία του έδωσαν εξιτήριο με αποτέλεσμα να πεθάνει στο σπίτι του!

Ήδη με το θέμα της αναζήτησης ευθυνών ασχολήθηκαν χθες τόσο ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής, όσο και ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Σουφλιάς.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας του παιδιού Ελένης Καπογιώργου, συνταξιούχου υπαλλήλου και επί χρόνια μέλους της Ν.Ε. του ΠαΣοΚ Τρικάλων, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» του Star.

«Η νεκροτομή δείχνει καθαρά ότι πήγε από αμέλεια γιατρών. 22χρονο παιδί με τέτοιο πρόβλημα δεν το στέλνεις σπίτι του, ούτε τον αφήνεις με ένα ορό. Θα πληρώσουν για αυτό. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά δεν θα τους αφήσω να σκοτώσουν και άλλους», λέει η μητέρα του νεαρού κλαίγοντας.

«Δεν το εξέτασαν σωστά το παιδί. Δεν τον είδε χειρούργος, δεν του έβγαλαν έναν υπέρηχο», προσθέτει, ενώ ξεσπάει σε λυγμούς όταν περιγράφει πώς κατάλαβαν ότι το παιδί είναι νεκρό.

«Η κόρη μου φώναζε ’είναι καλά;’ αλλά δεν της έδιναν σημασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε, άνοιξε την πόρτα και βρήκε το παιδί με ένα σεντόνι. Δεν μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν»…

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου