ΤΡΙΚΑΛΑ

Στον Μύλο με εκπτωτική κάρτα

στον-μύλο-με-εκπτωτική-κάρτα-585028

Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα υλοποιεί η εταιρεία e-trikala σε συνεργασία με επιχειρήσεις της πόλης των Τρικάλων, για τη περίοδο των Χριστουγέννων και το «Μύλο των Ξωτικών»

Η e-trikalaA.E με αφορμή την τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργίας του “Μύλου των Ξωτικών”, προχωρά στην ολοκλήρωση ενός καινοτόμου για τα τοπικά δεδομένα Project, που σαν στόχο έχει, την ανάδειξη και προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα την καθιέρωση της πόλης των Τρικάλων ως τον ομορφότερο και ταυτόχρονα τον φτηνότερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Το coupons.milosxotikon.gr είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εκπτωτικών κουπονιών, το οποίο σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις του Ν. Τρικάλων, θα παρέχει στους διαδικτυακούς και φυσικούς επισκέπτες του “Μύλου των Ξωτικών”, εκπτώσεις και προσφορές σε τομείς διαμονής, φαγητού, εμπορικής δραστηριότητας και παροχής υπηρεσιών. Παράλληλα θα διαφημίζει τις Τρικαλινές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στους επισκέπτες από το εξωτερικό. Εκτός από τη διαδικτυακή διαφήμιση, θα παρέχεται και έντυπη διαφήμιση με τη χρήση Bannerστον εσωτερικό χώρο του Χριστουγεννιάτικου πάρκου.

Το σύστημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του και μετά το πέρας του “Μύλου των Ξωτικών” υπό άλλη ονομασία και θα προωθηθεί με χρήση ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι επιχειρήσεις του Ν. Τρικάλων, οι οποίες ανήκουν στον τομέα της διαμονής, της εστίασης, των εμπορικών δραστηριοτήτων ή την παροχή υπηρεσιών που θέλουν να παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος στην παρακάτω διεύθυνση (http://coupons.milosxotikon.gr/).

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου