ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Το δάσος έκρυβε… άλσος από χασισόδεντρα

τρίκαλα-το-δάσος-έκρυβε-άλσος-από-χασ-614716

Μια πληροφορία έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να «χτενίσουν» μια δασική έκταση στην περιοχή των Τρικάλων, όπου ανακάλυψαν ανάμεσα στα πυκνά δέντρα μια μικρή χασισοφυτεία και την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής.

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα έκανε την εμφάνισή του ένας 35χρονος ο οποίος άρχισε να περιποιείται τα χασισόδεντρα και αμέσως συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν αρχικά 18 δενδρύλλια κάνναβης και λίγο πιο μακριά εντόπισαν άλλα δυο τα οποία επίσης κατέσχεσαν. Ο 35χρονος καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Αλλά και στα Τρίκαλα Κορινθίας συνελήφθη ένας 44χρονος χασισοκαλλιεργητής, όταν κατά τη διάρκεια επιχείρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του και σε ένα αγρόκτημα που διατηρεί δύο δενδρύλλια ύψους 2,90 και 1,10 μέτρων, αλλά δύο αποξηραμένα ύψους 1,15 και 1,05 μέτρων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δώδεκα κροτίδες. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και βεγγαλικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου