ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Έκρυβε στο βουνό τέσσερα κιλά χασίς

τρίκαλα-έκρυβε-στο-βουνό-τέσσερα-κιλά-643620

Χρειάστηκε η βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για να εντοπιστεί η «πραμάτεια» που έκρυβε σε αθέατο σημείο μέσα στην αποθήκη που διατηρεί σε ορεινό χωριό του Κόζιακα ένας 59χρονος.

Η επιχείρηση των αστυνομικών κράτησε πολλές ώρες, αλλά τελικά ο τετράποδος… συνάδελφός τους κατάφερε να εντοπίσει τις συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

*** Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 248 γραμμαρίων έκρυβε στο σπίτι του στο Σιδηρόκαστρο Σερρών ένας 57χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Είχε παντού συσκευασίες με ναρκωτικά ένας 61χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε κοινότητα του δήμου Μεσσήνης. Στο σπίτι και στο κατάστημά του, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 116,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου