ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Ο σκύλος μύρισε το χασίς και τα δενδρύλλια

τρίκαλα-ο-σκύλος-μύρισε-το-χασίς-και-τα-652986

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε να επαληθεύσει τις πληροφορίες ότι ένας 64χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην ιδιοκτησία του στα Τρίκαλα. Ο τετράποδος αστυνομικός δεν άργησε να ανακαλύψει τις δύο σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη που έκρυβε ο καλλιεργητής στην αποθήκη του σπιτιού του.

Τα ναρκωτικά βάρους 539 γραμμαρίων, ήταν το «προϊόν» της παραγωγής του από δυο μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,30 και 3,60 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε ένα θερμοκήπιο που διατηρούσε στον κήπο του. Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στην αυλή της κατοικίας του στο χωριό Παλαίφυτο της Πέλλας καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα ύψους 2,70 και τεσσάρων μέτρων ένας 46χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών και συνελήφθη. Ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου