ΤΡΙΚΑΛΑ

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

δύο-συλλήψεις-για-ναρκωτικά-στα-τρίκα-680848

Κατασχέθηκαν πάνω από 40 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν, χθες (10-09-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 33χρονος Έλληνας και ένας 46χρονος Αλβανός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν μία (1) νάιλον σακούλα που περιείχε ηρωίνη σε βραχώδη μορφή, βάρους (42,5) γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος παρέμενε παράνομα στη χώρα στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας διαμονής, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για το αδίκημα της αποδοχή και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου