ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρικαλα: Έκλεβαν Συστηματικά Σχολεία Και Καταστήματα

τρικαλα-έκλεβαν-συστηματικά-σχολεία-722014

Εξιχνιάστηκε άλλη μία κλοπή από κατάστημα «παντοπωλείο» που έγινε πριν πέντε μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων Δράστες είναι τρεις νεαροί Τρικαλινοί, σε βάρος των οποίων έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για (15) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε καταστήματα και σχολικά κτίρια στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων ακόμη μια περίπτωση κλοπής από κατάστημα «παντοπωλείο» που είχε λάβει χώρα την (12-02-2013) στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστες είναι τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 20 και 21 ετών σε βάρος των οποίων έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για δεκαπέντε (15) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθησαν από το Φεβρουάριο μέχρι και το Μάιο του 2013 σε καταστήματα και σχολικά κτίρια στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, οι τρεις ημεδαποί τις βραδινές ώρες της (12-02-2013) στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων, διέρρηξαν κατάστημα (παντοπωλείο), ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το συρτάρι του ταμείου το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου