ΤΡΙΚΑΛΑ

Αποφεύχθηκε τραγωδία με θύμα …ερωτοχτυπημένο Τρικαλινό

αποφεύχθηκε-τραγωδία-με-θύμα-ερωτοχ-722206

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, εξαιτίας τηλεφωνήματος Τρικαλινού με το οποίο γνωστοποιούσε την πρόθεση του αδερφού του να αυτοκτονήσει.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr 33χρονος Τρικαλινός κάτοικος Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Πύλης και ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Γερμανία, έδειξε προθέσεις να θέσει τέλος στην ζωή του μέσω μηνύματος σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα έγινε αντιληπτό από τον αδερφό του 33χρονου που ειδοποίησε το τηλεφωνικό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και αμέσως σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου.

Οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία, άρχισαν τις έρευνες και εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα το όχημα του 33χρονου και τον ίδιο σε ορεινή και έρημη περιοχή του Δήμου Πύλης όπου είχε μεταβεί για να υλοποιήσει την απειλή του…

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και στην συνέχεια τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης όπου τον παρέδωσαν σε συγγενείς του.

Ο 33χρονος ήθελε να θέσει τέλος στην ζωή του, μετά από χωρισμό που είχε με 23χρονη φοιτήτρια…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου