ΤΡΙΚΑΛΑ

Ξεκίνησε απεργία πείνας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας

ξεκίνησε-απεργία-πείνας-ο-πρόεδρος-το-723635

Πρωτοφανής ενέργεια για τα πολιτικά δρώμενα στον Νομό Τρικάλων η απεργία πείνας που ξεκίνησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε μια ακραία κίνηση προχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας Μίμης Καϊμάς προκειμένου όπως δήλωσε «να εισακουστεί από την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και από την Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη, προκειμένου να λυθούν τα ουσιαστικά προβλήματα των Δημοτών που εδώ και 2,5 χρόνια δεν βρίσκουν ανταπόκριση παρά μόνο την αδιαφορία και τις παλινωδίες του Δημάρχου Φαρκαδόνας Κώστα Οικονόμου».

Ο κ. Καϊμάς, ξεκίνησε την απεργία πείνας σήμερα στις 12 το μεσημέρι, καθώς …κλειδώθηκε μέσα στο γραφείο του ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Σε λίγη ώρα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο και οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν τον κ. Καϊμά, ότι θα προχωρήσουν στην σύλληψη του, επιδεικνύοντάς του, Εισαγγελική εντολή «για κατάληψη δημοσίου χώρου», με αποτέλεσμα ο κ. Καϊμάς, να αποχωρήσει από το γραφείο και να συνεχίσει έξω από την είσοδο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας την απεργία πείνας…

«Είναι το έσχατο μέτρο για να αναδείξω την αδράνεια, την σήψη και την αδιαφορία που υπάρχει στον Δήμο, όπου δεν εκτελούνται αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμος έχει ξεμείνει από αναλώσιμα υλικά και καύσιμα και έχει μετατραπεί σε …σκουπιδότοπο. Οι καταγγελίες μου προς το Υπουργείο και τους υπεύθυνους για την λειτουργίας του Δήμου δεν εισακούονται», αναφέρει ο κ. Καϊμάς στις πρώτες δηλώσεις του στο trikalanews.gr ως απεργός πείνας…

Ο κ. Καϊμάς, έχει …θυροκολλήσει στο Δημαρχείο και επιστολή του, με την οποία αιτιολογεί την πράξη του, ενώ έχει πάρει έγγραφα από το γραφείο του και έχει μαζί του ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα και ένα με νερό, ενώ το Δημαρχείο είναι κλειδωμένο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου