ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρικαλινοί οικοδόμοι αγόρασαν ένσημα «μαϊμού»

τρικαλινοί-οικοδόμοι-αγόρασαν-ένσημ-798916

Τα χρήματα που έδωσαν σε κατασκευαστική εταιρεία έκαναν «φτερά»

Θύματα έπεσαν δεκάδες Τρικαλινοί και αλλοδαποί οικοδόμοι, οι οποίοι ενώ πλήρωσαν για την αγοράενσήμων προκειμένου να έχουν βιβλιάρια υγείας, ξαφνικά έλαβαν ειδοποιητήρια από το ΙΚΑ ότι είναι άκυρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikaladay οι εν λόγω Τρικαλινοί οικοδόμοι και άλλοι επαγγελματίες στον κλάδο των οικοδομών, αγόρασαν τα ένσημα από κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα.

Όμως ο εργοδότης και στη συγκεκριμένη περίπτωση η εταιρεία δεν απέδωσε τα χρήματα στο ΙΚΑ γιατί το έργο που υποτίθεται ότι εργάζονταν είχε σταματήσει εδώ και δυο χρόνια, με αποτέλεσμα οι οικοδόμοι να χάσουν τα χρήματα και να ακυρωθούν τα ένσημά τους.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες άρχισαν να φτάνουν τα ειδοποιητήρια του ΙΚΑ Κέρκυρας για την ακύρωση των ενσήμων τους, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς ούτε τα χρήματά τους θα πάρουν πίσω και το κυριότερο οι περισσότεροι μένουν χωρίς βιβλιάρια υγείας.

Δεν είναι η πρώτη περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ανάλογο πρόβλημα προέκυψε και με άλλον μηχανικό στα Τρίκαλα που εκπροσωπούσε τεχνική εταιρεία.

trikaladay.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου