ΤΡΙΚΑΛΑ

Απειλήθηκε με λιντσάρισμα ο 59χρονος Τρικαλινός που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

απειλήθηκε-με-λιντσάρισμα-ο-59χρονος-τρ-800432

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η απολογία του 59χρονου Τρικαλινού που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο 59χρονος άντρας ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής έπειτα από καταγγελίες οικογενειών τεσσάρων κοριτσιών (10 έως 12 ετών) για ασέλγεια εναντίον τους, προσήλθε στα Δικαστήρια Τρικάλων λίγο μετά τις 12 μ..Εκεί απειλήθηκε με λιντσάρισμα από συγγενείς και φίλους των παιδιών και επέστρεψε τελικά στις 2 μ.μ..

Ο ίδιος ο 59χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Με το πέρας της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη από Ανακριτή και Εισαγγελέα. Πηγές του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι οι καταθέσεις των κοριτσιών, τα οποία εξετάστηκαν από ειδικούς ήταν καταπέλτης. Φέρεται να τα προσέλκυε με το σκυλάκι που είχε στο γκαράζ του, να τα ακινητοποιούσε δια της βίας και να ασκούσε και ψυχική βία εναντίον τους, απειλώντας τα πως αν μιλούσαν θα πάθαιναν κακό οι γονείς τους!

Ο δικηγόρος Δημήτρης Σαμαρτζής, ο οποίος εκπροσωπεί τις οικογένειες των κοριτσιών αναφέρει πως «το μοναδικό ίσως απόλυτα υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας είναι αυτό που σχετίζεται με την παιδική ηλικία και τα παιδιά. Οποιαδήποτε συμπεριφορά και επέμβαση και μάλιστα τέτοιου είδους, σε παιδικές ψυχές είναι εκτός από ποινικά κολάσιμη και ηθικά απαράδεκτη. Κάθε ενήλικος που δύναται να φτάσει σε τέτοιες συμπεριφορές αποτελεί δείγμα νοσηρών κινήτρων και χρήζει ανάλογης μεταχείρισης. Ύψιστο αγαθό η παιδική ψυχή. Η δικαιοσύνη αρωγός και θεματοφύλακας της».

[trikalavoice.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου