ΤΡΙΚΑΛΑ

Δυστύχημα στα Τρίκαλα: Ο παππούς του βρέφους μιλά για το εγγόνι που έφυγε άδικα

δυστύχημα-στα-τρίκαλα-ο-παππούς-του-βρ-826091

Ψυχολογική υποστήριξη δέχεται η οικογένεια από τα Τρίκαλα μετά την πτώση με το αυτοκίνητο που στοίχισε τη ζωή στο βρέφος. Ο παππούς του μικρού αγοριού μιλά για το εγγόνι που έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή.

«Για εμάς έγινε πλέον αστεράκι το λουλουδάκι μας».

Είναι ο παππούς του άτυχου βρέφους. Του μωρού που ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας του μετά τη μοιραία πτώση στη χαράδρα βάθους 30 μέτρων, έξω από το χωριό Κοτρώνι Τρικάλων.

«Μάθαμε ότι είπε πρώτα το παιδί και μετά εμένα . Ναι, ναι. Το πήρε στην αγκαλιά. Η κακιά στιγμή».

Η 36χρονη, στρατιωτικός στο επάγγελμα, φώναζε τους διασώστες να σώσουν το μικρό της αγοράκι, όσο οι κόρες της ηλικίας 10 και 13 ετών μαζί με τον 44χρονο σύζυγο της, ανέβαιναν τραυματισμένοι στο δρόμο για να ζητήσουν βοήθεια.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο η κατάσταση ήταν δύσκολη γι΄ αυτό που είδαμε. Ήταν μια γυναίκα η οποία ήταν κάτω. Είμαστε αρκετά χρόνια φίλοι, από παιδιά. Ήταν δύσκολα και για μένα όταν ακτίκρισα έναν φίλο απέναντι. Το μόνο που μπορεί να σου πει είναι να σώσεις την κατάσταση, δηλαδή να βοηθήσεις την οικογένεια του, το πιο σημαντικό αυτό μου λέει», αναφέρει διασώστης που έφτασε στο σημείο.

Η υγεία του πατέρα και των δύο κοριτσιών είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ενώ αναμενόταν σήμερα να πάρουν εξιτήριο αποφασίσανε να μείνουν στο πλευρό της συζύγου και της μητέρας για ψυχολογικούς λόγους.

Ψυχολόγοι στο πλευρό της οικογένειας

Αποφάσισαν να μείνουν όλοι μαζί ενωμένοι αυτή τη δύσκολη στιγμή… Μάνα, πατέρας και δυο κόρες με τη βοήθεια ψυχολόγου έμαθαν τα κακά μαντάτα για τον μικρούλι της οικογένειας και τώρα προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ.

«Όλοι τα ξέρουν όλα και για τον μικρό που χάθηκε το ξέρουνε. Γι΄ αυτό και είναι μαζεμένοι οι ψυχολόγοι εκεί για να βοηθήσουν την κατάσταση. Για την ηρεμία την πνευματική».

Αν και η 36χρονη γυναίκα, ήξερε από την πρώτη στιγμή το κακό που βρήκε το σπιτικό της.

«Συνήθως αυτά είναι ένστικτα της μάνας. Τα καταλαβαίνουν. Το ήξερε απ΄ ότι καταλάβαμε, απλώς δεν το πίστευε».

Ο 44χρονος αστυνομικός μαζί με την οικογένεια του, λίγη ώρα πριν το δυστύχημα επισκέφθηκαν ταβέρνα της περιοχής. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

[star.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου