ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο διάλογος ληστών-Τρικαλινού για τις λίρες. Τι ψάχνει η αστυνομία

ο-διάλογος-ληστών-τρικαλινού-για-τις-λ-271750

Τον ξύπνησαν απαλά, του εξήγησαν ότι θέλουν τα λεφτά και τις λίρες και άνοιξαν και… κουβέντα.

Η υπόθεση που αποκάλυψε χθες το πρωί το trikalavoice.gr αποτελεί μοναδικό θέμα συζήτησης στη πόλη.

Σύμφωνα με το πληροφορίες οι δράστες φαίνεται πως ήταν απόλυτα διαβασμένοι για τις συνήθειες του παλιού Τρικαλινού εμπόρου, αλλά και για τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται. Έτσι μπήκαν αθόρυβα από το παράθυρο του μπάνιου της μονοκατοικίας, που βλέπει σε ακάλυπτο χώρο. Ξύπνησαν ήρεμα, ψιθυρίζοντας το όνομά του, τον παλιό έμπορο προσποιούμενοι πως είναι ο… αδελφός του!… Όταν εκείνος σηκώθηκε και τους είδε, αντέδρασε ήρεμα.

Ευγενικά (!) του ζήτησαν να ανάψει το φως και να περάσουν στο σαλονάκι. Του ζήτησαν κοσμήματα και χρυσαφικά κι εκείνος είπε ότι δεν έχει, ενώ παράλληλα τους… έπιασε κουβέντα!… Εκείνοι του έδειξαν μετά το χρηματοκιβώτιο και του ζήτησαν, πάντα ευγενικά να το ανοίξει. Έτσι κι έγινε. Πήραν τις 300 λίρες και τις 40.000 € που βρίσκονταν μέσα και έκαναν να φύγουν. Τον κλείδωσαν στο μπάνιο, άφησαν το κλειδί ψηλά στο παραθυράκι και μετά από λίγα λεπτά και ο έμπορος ξεκλείδωσε και κάλεσε την αστυνομία.

Τι ψάχνει η αστυνομία τώρα. Ερευνά τις επαφές του Τρικαλινού εμπόρου, τον φιλικό του κύκλο, στενό και ευρύτερο. Θεωρούν ότι οι δράστες ήξεραν τα πάντα γι’ αυτόν και παρακολουθούσαν καιρό τις κινήσεις του. Δεν αποκλείουν δε να είναι οι ίδιοι, οι οποίοι τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου μπήκαν με πανομοιότυπο τρόπο στο σπίτι γνωστού εργοστασιάρχη της πόλης.

[trikalavoice.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου