ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα «χέρια» της Αστυνομίας οι απατεώνες που έδρασαν στην Πύλη Τρικάλων

στα-χέρια-της-αστυνομίας-οι-απατεών-322803

Καρπούς απέδωσαν οι άμεσες και μεθοδικές κινήσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr μετά από την καταγγελία του ηλικιωμένου στην Πύλη, σύμφωνα με την οποία απατεώνες, κατάφεραν να του αποσπάσουν περίπου 100 ευρώ με την μέθοδο της απασχόλησης, σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, η οποία εξαπέλυσε τους ανθρώπους της για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Αφού «σφραγίστηκαν» οι είσοδοι – έξοδοι του Νομού και στήθηκαν μπλόκα σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και δύο γυναίκες, κοντά στα εκκοκκιστήρια «Παλαιολόγου».

Μετά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή τους σημαντικό χρηματικό ποσό, με τους αστυνομικούς να προχωράνε στην προσαγωγή των υπόπτων και να τους οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Εκεί, πέρα από την αναγνώριση τους από τον ηλικιωμένο, διαπιστώθηκε ότι ήταν γνώριμοι της Αστυνομίας και είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Για την υπόθεση αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

[trikalanews.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου