ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρικαλινοί αστυνομικοί: Θα κλείσουμε μέσα αυτούς που επιτέθηκαν σε συνάδελφο

τρικαλινοί-αστυνομικοί-θα-κλείσουμε-337457

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Τρικαλινοί αστυνομικοί, με αφορμή τον εμπρησμό σε μοτοσικλέτα συναδέλφου τους τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Αναγνώστου και ο γραμματέας Αχιλλέας Γρηγορίου προειδοποιούν τους δράστες ότι «εφόσον δεν αλλάξουν συμπεριφορά, θα υπάρχει μηδενική ανοχή και τα κρατητήρια θα γίνουν δεύτερο σπίτι τους», ενώ εκφράζουν την αμέριστη στήριξή τους στον συνάδελφό τους.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τον εμπρησμό εναντίον συναδέλφου, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 24-08-2017 στα Τρίκαλα, μετά από απρόκλητη επίθεση αγνώστου-ων και είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή δίκυκλου μοτοποδηλάτου ιδιοκτησίας του συναδέλφου και υλικές ζημιές της οικίας του, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Εμείς, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή, απρόκλητη ενέργεια σε βάρος του συναδέλφου, ενώ παράλληλα εκφράζουμε τόσο τη συμπάθεια όσο και την αλληλεγγύη μας στον ίδιο και στην οικογένειά του, για την περιπέτεια την οποία βίωσε και δηλώνουμε ότι θα συμπαρασταθούμε στην οποιαδήποτε εξέλιξη της υπόθεσής του.

Τα ανωτέρω θα πρέπει να καταστήσουν σαφές στους «υπαίτιους», ότι στα πλαίσια της Δημοκρατίας, σεβασμός και δικαιώματα, είναι έννοιες αμφίδρομες, που δεν αφορούν μόνο τον Αστυνομικό, αλλά και τον ελεγχόμενο, καθώς επίσης, ότι η συντεταγμένη Πολιτεία θα είναι αμείλικτη μαζί τους και εφόσον δεν αλλάξουν συμπεριφορά, θα υπάρχει μηδενική ανοχή και τα κρατητήρια θα γίνουν δεύτερο σπίτι τους.

Με τις σκέψεις μας στο συνάδελφο, μετά από την εγκληματική ενέργεια έξω από την οικία του, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το συμβάν και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν να επιτελούν τα καθήκοντά τους με αυξημένη ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων Αστυνομικών, απεναντίας χαλυβδώνουν τη βούλησή τους να εργαστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και αυταπάρνηση για την προστασία της κοινωνίας από το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία.

Το Σωματείο μας θα προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας Εισαγγελικές αρχές- Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας”.

[trikalavoice.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου