ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

16η Πανελλήνια συνάντηση VARADERO CLUB HELLAS στην Καλαμπάκα

16η-πανελλήνια-συνάντηση-varadero-club-hellas-στην-καλα-383404

Αυτή τη φορά διαλέξαμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και είπαμε να ανέβουμε στην κεντρική Ελλάδα, στην πανέμορφη Καλαμπάκα μιας και είμαστε λάτρης των ορεινών διαδρομών και της καταπράσινης φύσης.

Πανελλήνια συνάντησή μας θα γίνει στις 15/16/17 Σεπτέμβρη, στο «Famissi eden resort», ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης που διακρίνεται για την κλασική αρχιτεκτονική του και την πολυτέλεια του «αγκαλιασμένο» από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, που καθρεφτίζονται μέσα στην τεράστια πισίνα του, χαρίζοντας έτσι, ένα αρμονικό και μαγευτικό περιβάλλον.

Φέτος η εκδήλωσή μας είναι διπλή, μιας και κάνουμε ταυτόχρονα τα γενέθλια του Varadero Club Hellas αφού τον Σεπτέμβρη κλείνει 15 ολόκληρα χρόνια παρουσίας του στους δρόμους, και στον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό.

Θέλουμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να αναπτύξουμε περισσότερο τη σχέση όλων των φίλων και τα μέλη της κοινότητας Varadero Club από την Ελλάδα και εκτός Ελλάδας, δημιουργώντας όμορφες βραδιές με πολύ μουσική, χορό και φαγητό και φυσικά τις απαραίτητες εκδρομές στις γύρω περιοχές με το Varadero.
Καλούμε όλα τα μέλη, παλιά και νέα, όλους τους φίλους του VCH, παλιούς και νέους, να μοιραστούνε μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να αποδείξουμε ότι ο ζωντανός θρύλος που λέγεται VARADERO CLUB HELLAS παραμένει δυνατός και αναλλοίωτος στον χρόνο, δυναμώνοντας όλο και ποιό πολύ όσο υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπούν και το στηρίζουν.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.varaderoclub.gr και στην ομάδα του facebook VARADERO CLUB HELLAS

trikalaola.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου