ΤΡΙΚΑΛΑ

5ωρη αστυνομική επιχείρηση στα Τρίκαλα για 31χρονο που βρισκόταν εκτός εαυτού

5ωρη-αστυνομική-επιχείρηση-στα-τρίκαλ-525335

Στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και εξέταση πιθανής εμπλοκής του σε άλλα αδικήματα, οδηγήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι νεαρός άνδρας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος κινητοποίησε της αστυνομικές αρχές επί πέντε και πλέον ώρες.

Ο νεαρός, ευρισκόμενος εκτός εαυτού, είχε κλειστεί στο σπίτι του σε συνοικία των Τρικάλων και δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς την είσοδο, απειλώντας ακόμη και με αυτοτραυματισμό. Τουλάχιστον 10 άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων προσέτρεξαν στο σημείο, αποκλείοντας τον χώρο από την πρώτη στιγμή για προληπτικούς λόγους.

Η φραστική επιθετικότητα του 31χρονου προς τους αστυνομικούς, από το παράθυρο του σπιτιού του, ήταν συνεχής και προκλητική. Ωστόσο, η ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης και η συνεχής διαπραγμάτευση των αστυνομικών έφεραν αποτέλεσμα, πείθοντάς τον να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει. Θεωρείται, δε, σχεδόν βέβαιο ότι θα υποβληθεί σε σχετικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο δράστης φαίνεται να αντιμετωπίζει και το αδίκημα της οικογενειακής βίας με θύμα στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου