ΤΡΙΚΑΛΑ

Σπίτι- φρούριο με κάμερες, χασίς, όπλα και πολύ χρήμα στα Τρίκαλα

σπίτι-φρούριο-με-κάμερες-χασίς-όπλα-κ-639744

Τις ανεπιθύμητες επισκέψεις στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων φρόντιζε να ελέγχει ένας 44χρονος διακινητής ναρκωτικών με ιδιαίτερα πλούσια έσοδα. Εκτός από το οπλοστάσιο που διέθετε, είχε τοποθετήσει και μια ασύρματη κάμερα στον εξωτερικό χώρο.

Κανένα από τα μέτρα που έπαιρνε, όμως, δεν δυσκόλεψε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι και έκαναν έρευνες στο εσωτερικό του και σε μια αποθήκη του υπόπτου.

Σε διάφορα σημεία, ανακάλυψαν συνολικά δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 405 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι αερίου με 75 φυσίγγια έξι από τα οποία στο γεμιστήρα του και ένα περίστροφο αερίου με πέντε φυσίγγια, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο με 44 φυσίγγια το οποίο ανήκε σε έναν 45χρονο φίλο του δράστη που συνελήφθη καθώς δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης, ενώ και η άδεια κατοχής του όπλου είχε λήξει.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη την κάμερα και τον υπολογιστή με τον οποίο ήταν συνδεδεμένη, καθώς ο δράστης δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια καταγραφής, αλλά και 5.370 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων άσκησε στον 44χρονο δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στον 45χρονο για πλημμελή φύλαξη όπλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου