ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Μετέωρα η Όλγα Κεφαλογιάννη

στα-μετέωρα-η-όλγα-κεφαλογιάννη-649149

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr έπειτα από την επίσκεψη της στο Δημαρχείο Καλαμπάκας η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί την Μοναστηριακή Κοινότητα των Μετεώρων.

Με την συνοδεία του Δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη, του Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ Κώστα Σκρέκα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλη Μπαγιώτη, η κ. Κεφαλογιάννη μετέβει στην γυναικεία Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου όπου εκεί την υποδέχτηκε σύσσωμη η Μοναστική Κοινότητα με Επικεφαλής την Καθηγούμενη της Ιεράς Μονής Αδελφή Χριστονύμφη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Μοναστηριού, στο Καθολικό και στο Μουσείο, εξέφρασε τόσο τον θαυμαστό της για την σπάνια ομορφιά της Ιεράς Μονής όσο και τον σεβασμό της προς τις Μοναχές όπου με προσωπικό μόχθο και μεράκι φροντίζουν για την διάσωση, συντήρηση και αποκατάσταση των αντικειμένων και κειμηλίων που υπάρχουν στο Μοναστήρι.

Νωρίτερα η πρώην υπουργός Τουρισμού είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Καλαμπάκας και να ενημερωθεί για το εύρος και την ποιότητα των πληροφοριών που μπορεί να βρουν οι τουρίστες κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή.

πηγή: trikalanews, newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου