ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή ποσοτήτων αφορολόγητου καπνού

τέσσερις-συλλήψεις-για-κατοχή-ποσοτή-659161

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 54, 26 και 42 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένου (χύμα) καπνού, συνολικού βάρους 1.658 γραμμαρίων και 160 τσιγάρα, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους 487 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα κατασχεθέντα καπνικά είδη θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου